DIY – burkar med djurlock

Med stor inspiration från den fantastiska bloggen My har jag gjort ett litet DIY-projekt i form av burkar med djur på. Ännu har jag inte bestämt vad jag ska ha dem till (pärlor? nötter? godis), allt jag vet är att jag måste göra fler.

Burkar med djur på locket - DIY

Beskrivning: Köp en liten burk ej vattenlöslig färg på hobbyaffär, i detta fall heter färgen Duck egg men även andra färger blir säkert toppen. Den pensel jag använde var sunkig men eftersom färgen flyter ut så fint syns inga penselränder – success! Själva djuren inköptes på Prime Mark/Pennies i Irland men även TGR på Liljeholmen har billiga fuldjur, medan burkarna bara är gamla sylt- och rödbetsburkar. Sedan är det bara att limma fast djuren (superlim är att rekommendera) och måla hela locket.

Taggad som: Uncategorized

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.